Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της παράταξης κ. Γκόντας υπέβαλε πρόταση έκδοσης ψηφίσματος καταδίκης της γείτονας χώρας για την απαράδεκτη, παράνομη και κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με την δίωξη του νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρας Φρέντυ Μπελέρη που βρίσκεται φυλακισμένος από τον περασμένο Μάιο.
Η παράνομη φυλάκιση του Έλληνα Βορειοηπειρώτη και η παράνομη στέρησή του να αναλάβει τα καθήκοντά του ως νόμιμα εκλεγμένου Δημάρχου, δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορη την πρωτεύουσα της Ηπείρου, όταν μάλιστα υποκρύπτει την παράνομη καταπάτηση περιουσιών Ελλήνων της Μειονότητας.
Η στάση του Δημάρχου κ. Μπέγκα ότι αναμένει να συζητήσει με το Υπουργείο Εξωτερικών, προκειμένου να τεθεί το θέμα στο Δημοτικό μας Συμβούλιο, καθώς επίσης ότι το θέμα αφορά ένα πρόσωπο, επιεικώς χαρακτηρίζεται εκτός κάθε έννοιας λογικής. Το θέμα αυτό αφορά όλο τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό και προεχόντως την χώρα μας και την ιστορική μας πόλη, η οποία έχει χρέος να σταθεί δίπλα στον Φρέντυ Μπελέρη.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!