Ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας  επιτέθηκε στην Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων. με  αφορμή την ανακοίνωση της για την αεροπορική εταιρεία Ryanair.  Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία με επιστολή της προς την κυβέρνηση ανέφερε πως είναι στις άμεσες προτεραιότητες της η αξιοποίηση του αεροδρομίου των Ιωαννίνων.

Η συγκεκριμένη επιστολή δεν απαντήθηκε ποτέ από την Κυβέρνηση, η σιωπή της οποίας ανάγκασε την εταιρεία να κλείσει για όλη την χειμερινή περίοδο την αεροπορική της βάση στο αεροδρόμιο της Αθήνας, εκφράζοντας τμε αυτό τον τρόπο την έντονη διαμαρτυρία της ….

Εκτός από την ένωση ξενοδόχων η οποία αντέδρασε με ανακοίνωσή της και τον πρώην δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα,  ο οποίος από την πρώτη μέρα που έγιναν γνωστές οι  επιστολές της Ryanair τοποθετήθηκε δημόσια, τόσο ο δήμαρχος όσο και ο περιφερειάρχης δεν εξέφρασαν την άποψη τους για το θέμα, παρόλο που έχουν περάσει περίπου δέκα ημέρες από την αποκάλυψη των επιστολών.

Μετά την επίθεση του Βασίλη Κικίλια προς τους ξενοδόχους των Ιωαννίνων, είναι άμεση – επιτακτική ανάγκη να τοποθετηθεί δημόσια τόσο ο δήμαρχος όσο και ο περιφερειάρχης αλλά και οι Κυβερνητικοί βουλευτές του νομού….

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!