Πλήγμα στην παράταξη της  δημοτικής αρχής του Δήμου Ιωαννιτών, είχε επιφέρει πριν από λίγες ημέρες,   παραμονές ολοκλήρωσης της συγκρότησης των ψηφοδελτίων, η ανεξαρτητοποίηση της αντιδημάρχου Νατάσσας Τύρου.

Στη συνέχεια κ κυρία Τυρου, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της με την παράταξη του Νίκου Γκόντα.

Σήμερα μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων και την εκπομπή “Στον Παλμό της Ηπείρου”, με τον Γιάννη Κράνο, άσκησε σκληρή κριτική στην παράταξη του δήμαρχου Δημήτρη Παπαγεωργίου και σχολιάζοντας εμμέσως την συμμετοχή προσώπων που διατηρούν συγγενική σχέση μεταξύ τους,  στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του δημάρχου, ανέφερε πως οι  εκδηλώσεις των παρατάξεων   “Θυμίζουν Γαμοβάφτιση , μιας και οι  αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι , έβαλαν τους συγγενείς τους υποψηφίους στα τοπικά συμβούλια.”

Η Νατάσσα Τυρού, κάλεσε τους Γιαννιώτες να επιλέξουν τους άξιους και ικανούς. “Να ξεφύγουμε από την λογική ψηφίζουμε τον καλό γείτονα και να πάμε στην λογική της επιλογής του άξιου και ικανού δημάρχου. Οι Γιαννιώτες να στηρίξουν  την παράταξη που έχει ικανά στελέχη και θα είναι αποτελεσματική αρχή”ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Η επόμενη πενταετία θα είναι κρίσιμη. Πρέπει να κάνουμε όχι μόνο  έργα- βιτρίνα στον κεντρικό ιστό της πόλης, αλλά να κάνουμε μεγάλα έργα υποδομής σε όλο το εύρος του Δήμου, από την Περίβλεπτο μέχρι την Μπάφρα και την Ανατολική”, σημείωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε καταθέσει και στην παρούσα δημοτική αρχή χωρίς όμως να εισακουστεί, για την ένταξη στην Ουνέσκο, του Κάστρου των Ιωαννίνων και του Νησιού της λίμνης Παμβώτιδας.

 

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!