Με εξορμήσεις και περιοδείες για την ενημέρωση της κοινωνίας συνεχίζονται οι δραστηριότητες της Νέας Αριστεράς στα Γιάννενα για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιούνη.

Από την Πέμπτη 9 Μαΐου το απόγευμα λειτουργεί καθημερινά το εκλογικό περίπτερο στον χώρο μπροστά από την Περιφέρεια Ηπείρου.

Την Παρασκευή το πρωί θα γίνει περιοδεία στην Κόνιτσα με τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές Φιλήμονα Καραμήτσο και Όλγα Νάσση, καθώς και την Μερόπη Τζούφη, βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς.

Το Σάββατο και την Κυριακή, κλιμάκια της Νέας Αριστεράς θα περιοδεύσουν στη πόλη, ενώ σε περιοχές του Δήμου Ζίτσας, την Κυριακή 12/5, θα περιοδεύσει κλιμάκιο με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Φιλήμονα Καραμήτσο και Όλγα Νάσση και τη βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς Μερόπη Τζούφη.

 

Εκδήλωση τη Δευτέρα

Την Δευτέρα 13 Μαΐου, στις 19.00 στα Λιθαρίτσα, σε ανοιχτή εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών από την Ήπειρο, Φιλήμονα Καραμήτσου και Όλγας Νάσση. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Δημήτρης Παπαδημούλης, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής της Ευρωομάδας της Αριστεράς  και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης υποψήφιος Ευρωβουλευτής.

Θα χαιρετίσει η βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς στο Ν. Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!