Νέα εκτροπή οχήματος στην Εγνατία Οδό το πρωΐ στο ύψος της Τύριας

Νέα εκτροπή οχήματος σημειώθηκε το πρωί στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Τύριας, προκαλώντας προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και καθυστερήσεις.

Νέα εκτροπή οχήματος στην Εγνατία Οδό το πρωΐ στο ύψος της Τύριας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του epirusgate.gr στην Google

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το πρωί στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Τύριας, έπειτα από εκτροπή οχήματος για μία ακόμη φορά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας , η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε προσωρινά, για περίπου μισή ώρα, προκειμένου να απομακρυνθεί το όχημα και να διασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση των οχημάτων, που κινούνταν εκείνη τη στιγμή στον αυτοκινητόδρομο. Το τροχαίο ,όπως ήταν αναμενόμενο, είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν καθυστερήσεις και ουρές οχημάτων.

Το νέο συμβάν έρχεται να προστεθεί στη σειρά τροχαίων και εκτροπών που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα στο συγκεκριμένο τμήμα της Εγνατίας Οδού, προκαλώντας έντονο προβληματισμό ,καθώς η συχνότητά τους ολοένα και αυξάνει.

Η Εγνατία Οδός, ένας δρόμος που δημιουργήθηκε με βασικό στόχο την ασφαλή και γρήγορη μετακίνηση, φαίνεται πως πλέον μετατρέπεται ολοένα και περισσότερο σε δρόμο καθημερινών συμβάντων τροχονομικού ενδιαφέροντος, με τα περιστατικά να καταγράφονται σχεδόν σε καθημερινή βάση και στο τμήμα Ηγουμενίτσα – Ιωάννινα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η εκτροπή διερευνώνται, ενώ υπενθυμίζεται στους οδηγούς η ανάγκη αυξημένης προσοχής, ιδιαίτερα σε σημεία του οδικού δικτύου όπου παρατηρείται συχνά αυξημένη επικινδυνότητα.

 

Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στη Google