Το ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, αφού έλαβε υπόψη :Την παραίτηση του Προέδρου κ. Θεοδώρου Γεώργιου λόγω της επικείμενης αποστρατείας του .

Το καταστατικό λειτουργίας της Ενώσεως. προέβη, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2023, στις προβλεπόμενες εσωτερικές αρχαιρεσίες του Διοικητικού Συμβουλίου από τις οποίες εκλέχθηκε νέος Πρόεδρος ο κ. Τσίμαρης Ευάγγελος.

Στα καθήκοντα του Αντιπροέδρου, τα οποία κατείχε μέχρι πρότινος ο νέος Πρόεδρος, εκλέχθηκε ο κ. Στρατσιάνης Παναγιώτης ενώ ο κ. Θεοδώρου Γεώργιος θα παραμείνει μέλος του ΔΣ μέχρι την ημερομηνία αποστρατείας του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης: Εύχεται στον νέο Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο υγεία και καλή δύναμη στο έργο τους. Ευχαριστεί τον απελθόντα Πρόεδρο για την πολυετή προσφορά του στην Ένωση και του εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στον εν αποστρατεία βίο του. Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα και σθένος για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους, με γνώμονα το δίκαιο και τις αξίες.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!