Νέα νίκη για την Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα η οποία επικράτησε της Κηφισιάς με 3-2.

Η Κηφισιά ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 10ο λεπτό, με τον Βρακά να κρατά ζωντανό τον ΠΑΣ αφού απέκρουσε πέναλτι στο 26′. Έτσι, ήρθε η απάντηση από τον Λώλη στο 34′ με πλασέ. Η ανατροπή για τον ΠΑΣ ήρθε στο 68′ με κεφαλιά του Μίνα, ενώ στο 79′ ο Βλάχος με νέα κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Το μόνο που κατάφερε η Κηφισιά ήταν να μειώσει σε 3-2 στις καθυστερήσεις.

Η σύνθεση του ΠΑΣ Γιάννινα:

Βρακάς, Αθανασίου (81′ Ζωγράφος), Ναούμης, Καφενζής, Ντώνος, Καλέμι (73′ Βλάχος), Σουπιάδης (85′ Κατσαούνος), Πάκος, Μίνα (73′ Τσίρης), Λώλης, Βλέτσας (81′ Ρίζος)

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΒΟΛΟΣ 3-1

Μετά την Κ19 και η Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε με νίκες τις υποχρεώσεις της επικρατώντας με 3-1 του Βόλου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κλήμη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο στο 31′ με κεφαλιά του Κλήμη. Ο ίδιος παίκτης πέντε λεπτά αργότερα έκανε το 2-0, με τον Σίντο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το μόνο που κατάφερε να πετύχει ο Βόλος ήταν να μειώσει με πέναλτι του Καλαβρού στο 75′

Η σύνθεση του ΠΑΣ Γιάννινα:

Καραμίχος, Ντρης, Εαγγέλου, Χρήστου, Μακρής, Τσιάστας (56′ Μαυρίδης), Σίντος (68′ Ξέρας), Μανουσαρίδης (49′ Λώλης), Τσίτσιος (56′ Κόρος), Κλήμης (68′ Πίνας), Πουλόπουλος

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!