Εκδήλωση προεκλογικού χαρακτήρα με την παρουσίαση μιας ομάδας υποψηφίων ευρωβουλευτών πραγματοποίησε το κόμμα της Νίκης, το βράδυ της Κυριακής, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Ιωαννίνων.

Σε δηλώσεις του στην αρχή της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του κόμματος Δημήτρης Νατσιός δήλωσε πως είναι πολύ κρίσιμες οι εκλογές αυτές αν και ευρωεκλογές καθώς το διακύβευμα δεν είναι μόνο η θέση της Ελλάδος στην ΕΕ αλλά είναι και εσωτερικές εκλογές και έχει διαμορφωθεί η άποψη ότι η ανίκανη αυτή κατά τον κ. Νατσιό, κυβέρνηση της ΝΔ, θα λάβει ένα ηχηρό χαστούκι από το λαό μας για νομοσχέδια που έφερε τους τελευταίους μήνες προκαλώντας αντιδράσεις αλλά και για τις αποτυχίες στην εξωτερική πολιτική.

Ο κ. Νατσιός ως προς το τελευταίο ανέφερε πως σε επίδειξη δύναμης εντός Αθηνών προέβη ο Αλβανός Πρωθυπουργός Έντι Ράμα σε μια συγκέντρωση στην οποία ακούστηκε το σύνθημα που φτάνει τα όρια της προδοσίας ότι η Ελλάδα ανήκει και στους Αλβανούς, ενώ ο κ. Ράμα έκανε αναφορά και στους Τσάμηδες.

Η δεύτερη τραγωδία κατά τον κ. Νατσιό είναι η μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τέμενος από τους Τούρκους και η τρίτη ότι αποδέχεται η κυβέρνηση τις απαιτήσεις και απειλές των Τούρκων αλλά επισκέφτηκε την Άγκυρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τέλος, η προδοσία των Πρεσπών έρχεται στην επικαιρότητα μετά την εκλογή της ακροδεξιάς παράταξης του VMRO στη Βόρεια Μακεδονία και τις απαράδεκτες δηλώσεις της νεοεκλεγείσας προέδρου, με τον κ. Νατσιό να καταγγέλλει την προδοτική πρώην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την προδοτική κυβέρνηση της ΝΔ ότι καταδικάζουν την Ελλάδα στον απόλυτο εξευτελισμό.

Καταλήγοντας κάλεσε το λαό να τιμωρήσει τα δύο κόμματα και να αρχίσει το ξήλωμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!