«Δυστυχώς, το κράτος-“σκαντζόχοιρος”, που μας ματώνει όπως και αν το αγγίξουμε, συνεχίζει να μας πληγώνει. Η μεν κυβέρνηση να διδάσκει με την ατιμωρησία, οι δε αυλικοί της να σιωπούν και να μαθητεύουν στις δοσοληψίες, με το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί», υποστηρίζει σε σημερινή ανακοίνωσή του το κόμμα «Νίκη» με αφορμή την συμπλήρωση έξι μηνών από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και τον θάνατο 57 ανθρώπων.

«Κόρες, μάνες, αδέλφια, σύζυγοι, βλαστάρια, πατέρες, φίλοι καρδιακοί. Βαδίζουν εκείνοι στον ουρανό και εμείς στη γη. Ο δικαιοκρίτης Κύριος ας αποδώσει την Θεία Δικαιοσύνη και το Μέγα Έλεος αναπαύοντας τις ψυχές των κεκοιμημένων, και ας παρηγορεί όσους έμειναν προς ώρας πίσω», σημειώνει ακόμα η «Νίκη», ενώ εύχεται «στα ανθρώπινα και κοσμικά, η ανθρώπινη δικαιοσύνη να αποδοθεί».

Το κόμμα αναφέρει, επίσης, ότι «από τις φλόγες των Τεμπών ως τις στάχτες του Έβρου, είναι η ψυχή μας που καίγεται και διψά. Ως λαός ενωμένος, ας υποσχεθούμε ότι δεν θα ξεχάσουμε, αλλά θα τιμούμε τη μνήμη τους γκρεμίζοντας το σάπιο κάθε απλή μέρα. Αυτό ας είναι το μνημόσυνό μας».

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!