Σφοδρή επίθεση στον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη, και στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά την συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε κατά της κυβέρνησης.

«Πέρασε μια μέρα στην συζήτηση και δεν έχουμε ακούσει κάτι καινούργιο, πρέπει να οδηγηθούμε κάπου σε αυτή τη διαδικασία», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης και προσέθεσε πως «άλλα λέει ο κ. Φλωρίδης το πρωί, άλλα το απόγευμα, τα άλλαξε γιατί κατάλαβε ότι αυτό εκθέτει την κυβέρνηση της ΝΔ».

Τόνισε πως κίνητρο του ΠΑΣΟΚ είναι πως «εμείς θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια» ενώ αναφερόμενος στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» περί μονταρισμένου ηχητικού υλικού ανέφερε πως «το μακρύ χέρι του Μαξίμου πήρε αυτό το υλικό και το χάλκεψε». Προκάλεσε μάλιστα την Νέα Δημοκρατία: «Πείτε μου μία απάντηση στα 3 ερωτήματα: Ποιος το πήρε, ποιος το χάλκεψε, ποιος το έδωσε το «Πρώτο Θέμα».

Συνέχισε λέγοντας πως «τα επιχειρήματα σας για διαπλοκή του ΠΑΣΟΚ είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο» αφού όποιος πολίτης βλέπει τηλεόραση ή διαβάζει στο διαδίκτυο βλέπει «ποιος είναι αυτός ο οποίος περνάει την άποψή του».

«Θα πει ο Μητσοτάκης ότι εγώ είμαι διαπλεκόμενος; Μα είμαστε σοβαροί;» συνέχισε ο Νίκος Ανδρουλάκης προσθέτοντας πως «εδώ δεν ντραπήκατε να παρακολουθείτε πολιτικούς αρχηγούς, κόμματος και υπουργούς σας».

Κάλεσε την κυβέρνηση να εγκαταλείψει αυτή τη ρητορική με την φράση «αφήστε τις ψεκασμένες θεωρίες» σημειώνοντας πως «όταν βρεθείτε σε δύσκολη θέση προτιμάτε την γλώσσα του Βελόπουλου».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!