«Νήσος Σάμος»: Τσιγάρο σε εσωτερικό χώρο προκάλεσε χάος – Ενεργοποιήθηκε η πυρόσβεση (video)
Σκηνές έντασης και αναστάτωσης σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο πλοίο «Νήσος Σάμος», κατά τη διάρκεια του δρομολογίου Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη, όταν επιβάτες άναψαν τσιγάρο σε εσωτερικό χώρο.
Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο που δημοσίευσε το kalloninews και δείχνει τις συνθήκες που επικράτησαν στο πλοίο μετά την εξέλιξη του συμβάντος.
Ενεργοποίηση του συστήματος πυρόσβεσης
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ενέργεια των επιβατών οδήγησε στην ενεργοποίηση του συστήματος πυρόσβεσης. Το σύστημα τέθηκε αυτόματα σε λειτουργία, με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί νερό σε εσωτερικούς χώρους του πλοίου.
Η αιφνίδια ενεργοποίηση προκάλεσε έντονη αναστάτωση, καθώς το νερό διασκορπίστηκε σε μεγάλη έκταση, επηρεάζοντας επιβάτες και χώρους του πλοίου.
Πανικός και φθορές στο εσωτερικό
Η κατάσταση που δημιουργήθηκε οδήγησε σε πανικό μεταξύ των επιβατών, με τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν να χαρακτηρίζονται χαοτικές.
Παράλληλα, το νερό που εκτοξεύθηκε από το σύστημα πυρόσβεσης προκάλεσε φθορές στο εσωτερικό του πλοίου, επιβαρύνοντας περαιτέρω την κατάσταση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
ΠΗΓΗ: CNN Greece
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033