Ο Α. Καχριμάνης μιλάει για τις επιθέσεις που δέχτηκε, στην εκπομπή “Βήμα στον Πολίτη” της Βίλιαν Στασινού

Ο Α. Καχριμάνης μιλάει για τις επιθέσεις που δέχτηκε, στην εκπομπή

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του epirusgate.gr στην Google

Την πρώτη του εφ όλης της ύλης συνέντευξη, μετά και τα όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα τόσο σε πολιτικό όσο και προσωπικό επίπεδο γύρω από τον ίδιο αλλά και την οικογένειά του, παραχώρησε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης στην εκπομπή “Βήμα στον Πολίτη” στον τηλεοπτικό σταθμό Βήμα και τους Δημοσιογράφους Βίλιαν Στασινού και Μίλτο Γήτα.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο κ.Καχριμάνης ρωτήθηκε για όλα, ακόμη και για το πώς ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αντιμετώπισε τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου δεν έκρυψε ότι όλο αυτό που συνέβη σε πολιτικό αλλά και προσωπικό επίπεδο θα επηρέαζε την κοινή γνώμη εάν ήταν προεκλογική περίοδος και φωτογράφισε συμφέροντα πίσω από τις επιθέσεις.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί σήμερα στις 15:40 στον τηλεοπτικό σταθμό Βήμα.

 

Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στη Google