Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δύο πρώτες παραστάσεις «Ο μπαμπάς θα συνεχίσει να εκπαιδεύεται….» από τη Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «ο Πλάτανος», στο Καμπέρειο Θέατρο και ενθουσίασαν τους θεατρόφιλους της πόλης.

Η Θεατρική Ομάδα άφησε και πάλι το πολιτιστικό της «στίγμα» με το έργο «Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται» του Σπύρου Μελά και απέσπασε το χειροκρότημα του κοινού, στην πρεμιέρα της Δευτέρας 26 Μαΐου, όπως και την επόμενη μέρα. Όσοι παρακολούθησαν το έργο γέλασαν, προβληματίστηκαν και οι ηθοποιοί πήραν πολλά χειροκροτήματα.

Η Θεατρική Ομάδα ευχαριστεί το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων για τη συμμετοχή της στον «Καλλιτεχνικό  Μάιο». Επίσης ευχαριστεί και όλους όσους την τίμησαν με την παρουσία τους στις παραστάσεις.

Καθ΄ όλη  τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι παραστάσεις θα συνεχιστούν σε συνοικίες της πόλης και σε χωριά του νομού Ιωαννίνων με ελεύθερη είσοδο  για το κοινό. Για αυτές τις παραστάσεις οι θεατρόφιλοι της ευρύτερης περιοχής θα ενημερώνονται  με νέα δελτία τύπου.

 

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!