Τη μνήμη του δωρητή Αναστασίου Θεοφάνη τίμησε ο Δήμος Πρέβεζας βραβεύοντας τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄Λυκείου που πρώτευσαν κατά το σχολικό έτος 2021-2022.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην “Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης” παράλληλα με την Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας “Σπύρος Δήμας” και την απονομή των πτυχίων σε σπουδαστές και σπουδάστριες του.
Για τον Αναστάσιο Θεοφάνη και το έργο του μίλησε η συντονίστρια της εκδήλωσης Αθηνά Παππά, ενώ τον Δήμο Πρέβεζας εκπροσώπησαν οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Δαρδαμάνης και Γρηγόρης Κουμπής, ο οποίος πραγματοποίησε τις απονομές μεταφέροντας τον χαιρετισμό του Δημάρχου Νίκου Γεωργάκου που δεν παρέστη λόγω προβλήματος υγείας.
Τα παιδιά που βραβεύτηκαν είναι: Από το 2 ΓΕΛ ο Σαράφογλου Γιώργος του Γεωργίου, Καρακασίδης Χρήστος του Αθανασίου, Σταματέλου Σταματία του Παναγιώτη,από το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας η Ευαγγελία Παππά του Ηλία , από το 1ο ΓΕΛ η Ευτέρπη Κομνηνού του Νικολάου , από το 1ο ΕΠΑΛ η Μαρίνα Κοτζαμουράτογλου του Γεωργίου , από το Εσπερινό ΕΠΑΛ η Αμαλία Πάκου του Δημητρίου και από το Εσπερινό ΕΠΑΛ η Μαρία Σόφη του Αθανασίου, η οποία πρώτευσε και στις εισαγωγικές εξετάσεις τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Αμέσως μετά παρουσιάστηκαν γιορτινές μελωδίες από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας με την επιμέλεια του διευθυντή του Γιώργου Χλίτσιου.
Τα συγχαρητήρια του στους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων αλλά και τις σπουδαστές και σπουδάστριες του Δημοτικού Ωδείου εκφράζει ο εντεταλμένος σύμβουλος για το Ωδείο Λεωνίδας Αργυρός ο οποίος δεν μπόρεσε να παραστεί στην εκδήλωση λόγω απουσίας του από την Πρέβεζα.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!