Με μια όμορφη εκδήλωση στην κεντρική πλατεία στο Δημαρχείο Ελεούσας, το απόγευμα της Παρασκευής  ο Δήμος Ζίτσας καλωσόρισε τα Χριστούγεννα. 

Η πλατεία Δημαρχείου φόρεσε τα γιορτινά της και υποδέχθηκε μικρούς και μεγάλους για να γιορτάσουν την έλευση της πιο γλυκιάς….. γιορτής του χρόνου. Στους μικρούς επισκέπτες που ήταν και οι πρωταγωνιστές της γιορτής  οι σπουδαστές του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Ζίτσας έδωσαν χαρά ζωγραφίζοντας τα παιδικά τους προσωπάκια και παράλληλα μαζί με τους εκπαιδευτικούς του Κ.Δ.Α.Π. “ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ” τους απασχόλησαν δημιουργικά με  χριστουγεννιάτικα δρώμενα. Τα χορευτικά τμήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων Ροδοτοπίου, Ζωοδόχου, Βουνοπλαγιάς και Ζίτσας του Δήμου καθώς και της Κοινωφελούς Επιχείρησης παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς ενώ μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν χριστουγεννιάτικα γλυκά και εδέσματα, με ζεστό κρασί παρασκευασμένα από σπουδαστές του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Ιωαννίνων. 

Η εκκίνηση της εκδήλωσης δόθηκε από τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλκιβιάδη Βότσικα ο οποίος στο χαιρετισμό του καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι  γιατί επιτέλους μετά από δύο χρόνια περιορισμών ανταμώνουμε ξανά στην πλατεία της Ελεούσας που φόρεσε τα γιορτινά της  για να δώσει  εορταστική ατμόσφαιρα και να στείλει μήνυμα χαράς και ελπίδας σε όλους μας. Ως Δήμος Ζίτσας θέλοντας να προσδώσουμε σε αυτή την περίοδο έναν ιδιαίτερα εορταστικό χαρακτήρα, συνεργαστήκαμε με φορείς και συλλόγους του Δήμου και οργανώνουμε τη σημερινή γιορτή. Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές, Χρόνια πολλά, με αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία». 

Στο χώρο φιλοξενήθηκε εορταγορά με δημιουργίες των οικότροφων του Κέντρου Αυτιστικών Ατόμων “ ΕΛΕΝΗ ΓΥΡΑ”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!