Τους αριστούχους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων και τους απόφοιτους των Λυκείων που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση βράβευσε ο Δήμος Ζίτσας σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (28/12/2022), στη αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας, παρουσία των τοπικών αρχών και γονέων.

«Είναι ημέρα χαράς και γιορτής για όλους μας η σημερινή καθώς επιβραβεύουμε το διαρκή αγώνα των νέων μας για να φτάσουν και να κατακτήσουν την κορυφή με τη βοήθεια των καθηγητών τους και τη συμπαράσταση των γονέων τους» ανέφερε μεταξύ άλλων στο  χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος ανοίγοντας την εκδήλωση υπογραμμίζοντας πως ο Δήμος στέκεται πάντα αρωγός στην προσπάθειά τους. «Είμαστε ήδη υπερήφανοι για εσάς και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε δίπλα σας στις προσπάθειές σας να κάνετε πράξη τα όνειρά σας», τόνισε ο Δήμαρχος και ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία στους στόχους τους, και Καλή Χρονιά με πρόοδο και υγεία.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης χαιρετισμό απεύθυναν ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Βασίλης Γαρδίκος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Οδυσσέας Πότσης και ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων Κωνσταντίνος Μπόζιος, οι οποίοι μεταξύ άλλων συνεχάρησαν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου Ζίτσας για τις επιτυχίες τους επισημαίνοντας πως για να πετύχει αυτό χρειάζεται κοινός αγώνας και  προσπάθεια από όλους. 

Τα αριστεία και τα αναμνηστικά δώρα στους 145 μαθητές και απόφοιτους των σχολείων του Δήμου Ζίτσας που αρίστευσαν και διακρίθηκαν την περασμένη σχολική χρονιά, επέδωσαν ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος, η Αντιδήμαρχος Χριστίνα Παπαδημητρίου, οι Αντιπεριφερειάρχες Οδυσσέας Πότσης, Αγνή Νάκου και Βασίλης Γοργόλης, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ζίτσας Περικλής Γρίβας, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΖΙ. Αλκιβιάδης Βότσικας, ο Πρόεδρος της Α/βαθμιας Σχολικής Επιτροπής Γεώργιος Ράδος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βασίλης Γαρδίκος, Σπύρος Πάικας, Κώστας Λεοντίου, ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Κωνσταντίνος Μπόζιος, ο Δ/ντης  του Γυμνασίου Ελεούσας Κωνσταντίνος Πλακαλής και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σωκράτης Μυριούνης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κουρέντων Ιωάννης Αλεξίου.

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!