Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Τάσος Γκρέστας, αποτελεί ένα από τα νέα πρόσωπα στην λίστα των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων με την παράταξη Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου του νυν Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη.

Ο κύριος Γκρέστας είναι γέννημα – θρέμμα των Ιωαννίνων, έχει αποφοιτήσει από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ έλαβε την ειδικότητα του Ορθοπαιδικού Χειρουργού τού απονεμήθηκε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εδώ και πολλά χρόνια, προσφέρει τις υπηρεσίες του στην κοινωνία της πόλης μας και ευρύτερα της Ηπείρου, τόσο ως Αναπληρωτής Διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Γ.Ν. «Χατζηκώστα» Ιωαννίνων, όσο και, μετέπειτα, ως Συντονιστής Διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Γ.Ν. Άρτας.

Έχει να επιδείξει πλούσιο επιστημονικό, εκπαιδευτικό, διοικητικό και κλινικό έργο, το οποίο περιλαμβάνει χιλιάδες χειρουργικές επεμβάσεις με εξειδίκευση στη χειρουργική ισχίου και γόνατος. Σημειωτέον, κατά την περίοδο 2006-2010, διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος με την παράταξη του κυρίου Καχριμάνη.

Ο Τάσος Γκρέστας είναι πατέρας δύο παιδιών.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!