Πάνω από μια 5ετία ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι στο Νεοχωρόπουλο, με την κατασκευή της Πανεπιστημίου ,της κεντρικής Οδού. Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές, μεγάλες λακκούβες στις ενώσεις της κεντρική οδού Πανεπιστημίου με τις οδούς Παπαφλέσσα , Μαιάνδρου και Ξενοφώντος.

 

Όπως αναφέρουν στο epirusgate.gr κάτοικοι της περιοχής, μετά την κατασκευή της κεντρικής οδού για το αποχετευτικό, ουσιαστικά στις ενώσεις με τους παραπάνω δρόμους δεν ‘έπεσε’ ποτέ δεύτερη άσφαλτος με αποτέλεσμα να έχει ‘τριφτεί ‘ όλο το πρώτο στρώμα πίσσας και έτσι έχουν δημιουργηθεί τεράστιες λακκούβες ή ακόμη καλύτερα, έχει μείνει μόνο το χώμα και τίποτ’ άλλο.

 

Σχεδόν εδώ και μια πενταετία αυτός ο δρόμος ‘’ξηλώνεται’’ και ‘’ξαναμπαλώνεται΄΄ και το μεγαλύτερο διάστημα είναι χωματόδρομος , με αποτέλεσμα να προκαλούνται ,όπως μας αναφέρουν ,απίστευτες φθορές  στα αυτοκίνητά των κατοίκων της περιοχής , με αποκορύφωμα το τελευταίο έτος που ‘’ξαναξηλώθηκε’’ για να φτιαχτεί το αποχετευτικό.

 

Επιπλέον, τα φρεάτια στις οδούς αυτές είναι πιο ψηλά από την άσφαλτο με αποτέλεσμα το νερό να μην οδηγείτε στα φρεάτια αλλά πάλι στον κεντρικό δρόμο , παρασέρνοντας την ‘’πίσσα’’ και το χώμα .

 

 

 

 

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!