Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, κατέθεσε σήμερα Τρίτη 17 Ιανουαρίου, όπως είχε προαναγγείλει, μήνυση κατά της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα, Ευθαλίας Διαμάντη, για τα όσα υποστήριξε στην κατάθεσή της στο Ειδικό Δικαστήριο.

«Καλημέρα σας. Κατατέθηκε. Έρχονται και τα εξώδικα στους ανεμιστήρες», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Νίκος Παππάς, ο οποίος προ μερικών ημερών είχε σημειώσει ότι η κ. Διαμάντη «θα κληθεί για όσα είπε στο Ειδικό Δικαστήριο να αναμετρηθεί με την αλήθεια και την ελληνική Δικαιοσύνη, μετά από μήνυση που υποβάλλω εναντίον της. Φαίνεται ότι υπάρχει η λάσπη στον ανεμιστήρα, υπάρχουν και οι πρόθυμοι και έτοιμοι ανεμιστήρες της λάσπης. Εξυπακούεται ότι θα έχουν τον χρόνο να διορθώσουν».

«Η κυρία Διαμαντή, απαντώντας σε ερωτήσεις της εισαγγελέως, παραδέχθηκε ότι οι αναφορές της είναι αποτέλεσμα της «κρίσης» της και ενημέρωσης που είχε από μια… μισάνοιχτη πόρτα, χωρίς να συμμετέχει σε συναντήσεις και να έχει γνώση των θεμάτων. «Δεν άκουγα όλες τις συζητήσεις, άκουγα ως ένα όριο. Δεν ήμουν πάντα παρούσα». Η ίδια αναφέρθηκε ακόμα στον μεγάλο κύκλο γνωριμιών του κ. Καλογρίτσα και τις επαφές του με πολιτικούς από πολλούς πολιτικούς χώρους, επιχειρηματίες, κ.ά.», είχαν χαρακτηριστικά σημειώσει οι, Γιάννης Μαντζουράνης, Θ. Μαντάς και Β. Γεωργακόπουλος, συνήγοροι του Νίκου Παππά για την κατάθεση της κ. Διαμάντη.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!