Ο Σύλλογος Petanque Club Preveza 2021  Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Πρέβεζας  μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Αρταίων πραγματοποίησε στις 28/01/2024 παρουσίαση του αθλήματος της εδαφοσφαίρισης σε δημότες της πόλης της Άρτας.

Μέλη του Συλλόγου  μετέβησαν στην γειτονική πόλη για να ενημερώσουν, να εκπαιδεύσουν και να μυήσουν στα μυστικά του αθλήματος όσες και όσους είχαν εκφράσει την ανάλογη επιθυμία.

Η όλη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του αρμόδιου τμήματος αθλητισμού του Δήμου Αρταίων και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ακόμη και γονείς με τα μικρά τους παιδιά, έμειναν όλοι τους γοητευμένοι από την πρώτη τους επαφή με το Petanque, παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον την ενημέρωση που τους κάναμε, ενθουσιάστηκαν με τους αγώνες επίδειξης στους οποίους πήραν μέρος και οι ίδιοι και αφού μας ευχαρίστησαν εξέφρασαν την ανυπομονησία τους για επανάληψη αντίστοιχης εκδήλωσης στο άμεσο μέλλον.

Από πλευράς του Δήμου Αρταίων παρευρέθησαν, ο Αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών και αθλητισμού κ. Γιώτης Χρήστος που μας μετέφερε και τον χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Σιαφάκα Χριστόφορου ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, καθώς και ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Γεωργόπουλος Παναγιώτης.

Από τον Σύλλογο συμμετείχαν,  ο Πρόεδρος Νικολός Κωνσταντίνος, ο Γενικός Γραμματέας Κώνστας Βασίλειος, ο Ταμίας Σαρηγιάννης Ιωάννης, ο Ειδικός Γραμματέας Κώτσης Δημήτριος και τα μέλη Καρασαβόγλου Παντελής , Laura Simion  και Κοτζαμουράτογλου Δημήτριος.

 

Ο Αντιδήμαρχος Αρταίων,  ευχαρίστησε για την παρουσίαση  και  ζήτησε να συνεχίσουμε την συνεργασία και να τους παράσχουμε κάθε δυνατή βοήθεια στην προσπάθειά που κάνει ο Δήμος για να ιδρύσει στο άμεσο μέλλον σύλλογο εδαφοσφαίρισης στην πόλη της Άρτας.

Εμείς από την πλευρά μας αφού τον ευχαριστήσαμε για την εμπιστοσύνη του προς τον Σύλλογό μας, διαβεβαιώσαμε τόσο τον ίδιο όσο και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους ότι θα είμαστε στη διάθεσή τους όποτε μας χρειαστούν για να τους βοηθήσουμε να οργανωθούν και να αναπτύξουν το άθλημα της εδαφοσφαίρισης στις σωστές βάσεις τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη  του Συλλόγου μας, θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν το πλάνο που έχουμε καταρτίσει, ώστε μέσω ανάλογων δράσεων να κάνουμε γνωστό το άθλημα της εδαφοσφαίρισης (Petanque) στο ευρύ κοινό με στόχο την διάδοση, την ανάπτυξη και την καθιέρωσή του.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!