Ανακοίνωση της Ο.Β. Ιωαννίνων του ΜέΡΑ25: “Το 2015 ο Γιάνης Βαρουφάκης αντιστάθηκε σθεναρά στο φασισμό των Γερμανικών Τραπεζών και στο πιόνι τους, Σόιμπλε, στάση που προκάλεσε τα αντανακλαστικά των Γερμανών Mεγαλοαστών. Τον πολέμησαν, ώστε να τονδιώξουν από το Υπουργείο Οικονομικών και την Κυβέρνηση. Την τετραετία 2019-2023 το ΜέΡΑ 25 στη Βουλή κατήγγειλε, ακατάπαυστα και ονομαστικά την Eλληνική ΛΜΑΤ(λούμπεν μεγαλοαστική τάξη) ότι ρουφά τα εισοδήματα των πολιτών καταστρέφοντας ΞΑΝΑ την οικονομία της Ελλάδας, γεγονός για το οποίο οι παρασιτικοί Ολιγάρχες κινητοποιήθηκαν άμεσα. Πολέμησαν το ΜέΡΑ, ώστε να μην μπει στη Βουλή.

Το 2024 ο Γιάνης Βαρουφάκης προσπαθεί να συμβάλει στο τέλος της γενοκτονίας των Παλαιστινίων με τον ΠΙΟ ειρηνικό τρόπο. ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ. Μάλιστα, με διάλογο σε συνεργασία με Εβραίους που είναι κατά της γενοκτονίας των Παλαιστινίων. Τα συμφέροντα, όμως, της Γερμανικής Αστικής Τάξης σε ένα διαστροφικό ιστορικό παιχνίδι, με συνεργάτες τους αυτή τη φορά τα πρώην θύματα τους, την Εβραϊκή Αστική Τάξη, εφαρμόζοντας τις ναζιστικές μεθόδους, τώρα, από κοινού, απαγορεύουν, όχι μόνο το διάλογο για τη γενοκτονία των Παλαιστινίων, αλλά και την οποιαδήποτε μορφής εμφάνιση-είτε δια ζώσης, είτε διαδικτυακά- του Γιάνη Βαρουφάκη στο Βερολίνο. Αυτό συμβαίνει, όταν ο Ναζισμός δεν κρίνεται ιστορικά σαν καπιταλισμός (κατά παράφραση των λεγομένων του Μπρεχτ).

Ο Γιάνης Βαρουφάκης και το ΜέΡΑ 25 πολεμούνται από παντού, από κάθε μέσο της Αστικής αντίδρασης. Σκοπός της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Αντίδρασης είναι να τον εκμηδενίσουν πολιτικά και ψυχικά, όπως τότε, το 2015, που ήταν από τους λίγους που πίστεψαν στο μεγαλειώδες ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού.”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!