Σε μια ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα που δημιούργησε η  παρουσία των μελών και φίλων της παράταξης ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΖΙΤΣΑΣ πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας το Σάββατο 2 Μαρτίου στο καφέ magnifico στην Ελεούσα τους ιδιοκτήτες του οποίου και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη φιλοξενία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ιωαννιτών Πέτρος Παλάσχας και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Πρέβεζας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΕΔ Ηπείρου Γιώργος Νίτσας.

“Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους της παράταξης που συμμετείχαν στην εκδήλωσή μας που με την παρουσία τους μας γεμίζουν με δύναμη αλλά και ευθύνη να ανταποκριθούμε στο ρόλο μας για δημιουργική, δυναμική, γόνιμη αντιπολίτευση, αποτελώντας την εναλλακτική πρόταση στο Δήμο Ζίτσας, που έχει να κάνει με την αυτοτέλεια,  την αυτονομία της αυτοδιοίκησης, της αυτοδιοίκησης που διεκδικεί και δεν επαιτεί, που σχεδιάζει το μέλλον έξω από ηγεμονίες, κηδεμονίες και εξαρτήσεις”” αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σπύρος Πάικας.

 

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!