Η αγωνία χτύπησε κόκκινο στο X-Factor στον ημιτελικό της Παρασκευής (08/07) με τους οκτώ διαγωνιζόμενους να ρίχνονται στην πιο κρίσιμη αναμέτρηση. Αυτή ήταν η «μάχη» για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (10/7).

Πέντε διαγωνιζόμενοι έφτασαν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους, ενώ τρεις αποχώρησαν με τον Νίκο Μουρατίδη να γίνεται κάπως έξαλλος με την επιλογή του κόσμου, ανάμεσατους και οι Γιαννιώτες “Γίναμε”.

Οι Γίναμε αποτελούνται από δύο νέα παιδιά, τον Κωστή και τον Θανασάκη, οι οποίοι γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στα Γιάννενα. Η γνωριμία τους έγινε τυχαία σε ένα θέατρο στην πατρίδα τους και στάθηκε η αφορμή να δημιουργηθεί μια ισχυρή φιλία. Δεν έχουν τσακωθεί ποτέ και όλα τα βιώνουν με χιούμορ και καλοσύνη. Ο ένας αποτελεί το «μουσικό μισό» του άλλου κι έτσι έχουν καταφέρει να παντρέψουν με μαεστρία δύο φαινομενικά αταίριαστα είδη μουσικής, δηλαδή το έντεχνο και το ραπ.
Πηγή έμπνευσης για τον Κωστή αποτελεί ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Γιάννης Πάριος, και για τον Θανασάκη ο Εισβολέας και ο Stavento. Αυτήν την περίοδο θα βρεις τον πρώτο ως φοιτητή στο τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και τον δεύτερο ως μάγειρα σε τοπικές επιχειρήσεις.
Στο «X Factor» ήρθαν χωρίς μεγάλες προσδοκίες, για να ζήσουν την ξεχωριστή αυτή εμπειρία όσο κρατήσει. Το όνομα του συγκροτήματός τους προέκυψε λίγα λεπτά πριν εμφανιστούν μπροστά στους κριτές, καθώς ένιωσαν πως ήρθε η στιγμή να πάρει σάρκα και οστά η μέχρι πρότινος μουσική πορεία τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής της Κυριακής διεκδικεί το έπαθλο-ρεκόρ των 150.00 ευρώ και το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records.

Ο Μιχάλης Κουινέλης κατέβηκε στον ημιτελικό με δύο υποψηφίους, ο Χρήστος Μάστορας με έναν, η Μαρίζα Ρίζου με τρεις και ο Στέλιος Ρόκκος με δύο. Στον τελικό εκπροσωπούνται και οι τέσσερις από έναν παίκτη και αυτό είναι μάλλον δίκαιο για όλους.

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!