Τελειώνει μια ακόμη δημιουργική χρονιά στον «Μακρυγιάννη».  Οι δάσκαλοι και οι μετέχοντες όλων των τμημάτων του Συλλόγου  σε συνεργασία με το  Διοικητικό Συμβούλιο  αποφάσισαν την πραγματοποίηση μια σειρά από ξεχωριστές εκδηλώσεις και δράσεις.

Oι εκδηλώσεις ξεκινάνε  με το παιδικό τμήμα του θεατρικού εργαστηρίου με το έργο «Το θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον της Σέλμα Λάγκερλεφ» την Κυριακή 16 Ιουνίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου.

Στις  21 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21:00 με το  εφηβικό τμήμα  του θεατρικού εργαστηρίου που θα παρουσιάσει το έργο «Σκοτεινά γενέθλια», μια ιστορία για μεγάλα παιδιά, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου.

Στις 26 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 21:00 στον πανέμορφο χώρο της Αγίας Θεοδώρας τα χορευτικά τμήματα συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του Δήμου για την απελευθέρωση της πόλης θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς απ’ όλη την Ελλάδα  στο πρόγραμμα «τα χέρια μας να ενώσουμε σε κύκλο να πιαστούμε».

Στις 27 Ιουνίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 21:00 η Φιλαρμονική στην πρώτη της εμφάνιση, θα παρουσιάσει έργα του Μάνου Χατζηδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου.

Η Μικτή χορωδία στις 29 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 21:00 θα λάβει μέρος στο 3ο Διεθνές φεστιβάλ Χορωδιών που θα πραγματοποιηθεί στο αρχαίο θέατρο των Γιτάνων στην Ηγουμενίτσα.

Από 29 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου στον ισόγειο χώρο του Συλλόγου μας θα λειτουργήσει ανοιχτή για το κοινό έκθεση με έργα των τμημάτων ζωγραφικής, χειροποίητης διακόσμησης και πηλοπλαστικής του Συλλόγου μας.

Τέλος στις 3 Ιουλίου Ημέρα Τετάρτη και ώρα 21:00 το βράδυ θα κλείσουμε  τον κύκλο των εκδηλώσεών μας με μια ξεχωριστή  παρουσίαση έργων του τμήματος Δημιουργικής γραφής στον αύλειο χώρο του Συλλόγου που θα συνοδεύεται από μουσική.

Ο σύλλογος, τέλος, καλεί όλα τα μέλη  και τους φίλους  να πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις που είναι ανοικτές για το κοινό και να χαρούν μαζί.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!