Σημαντική είναι η εκπαίδευση που γίνεται στον Πρωτογενή τομέα μέσω των σχολών Επαγγελματικής κατάρτισης των Ιωαννίνων και τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά με τους Σπουδαστές να δημιουργούν πλέον τα ντόπια παραδοσιακά προϊόντα .Το   Παράρτημα Σ.Α.Ε.Κ. (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης)  Ιωαννίνων, Πρωτογενούς Τομέα, Μεταποίησης Προϊόντων και Βιώσιμης Ανάπτυξης, Τμήμα: ΄Τεχνικός Γαλακτοκομίας Τυροκομεία” εξειδικεύτηκε μεταξύ άλλων στην  παρασκευή γίδινου σκληρού τυριού (κεφαλοτύρι) και γραβιέρα αγελάδος.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!