Οι ταινίες που θα προβληθούν στο ODEON PARALIMNIO by TFG στα Ιωάννινα από 23/11 έως και 29/11/2023 καθώς και πληροφορίες για τίς νέες ταινίες ”WISH” & ”NAPOLEON” & ”DESPERATION ROAD”

WISH

K

 Κινούμενα Σχέδια, Οικογενειακή, Περιπέτεια Φαντασίας.

Η Άσα, μια πανέξυπνη ιδεαλίστρια, κάνει μια τόσο δυνατή ευχή που μια κοσμική δύναμη, μια μικρή μπάλα με ατελείωτη ενέργεια, το Σταρ, καλείται να την πραγματοποιήσει. Μαζί, η Άσα και το Σταρ αντιμετωπίζουν τον πιο επικίνδυνο εχθρό, τον ηγέτη της πόλης Ρόζας, τον βασιλιά Μαγκνίφικο, προκειμένου να σώσουν την κοινότητά της και να αποδείξουν πως όταν η θέληση ενός θαρραλέου ανθρώπου συνδυάζεται με τη μαγεία των αστεριών, συμβαίνουν θαύματα.

 

NAPOLEON

K 15?

ΒιογραφίαΈπος ΕποχήςΙστορικήΠολεμική,

Η πολυτάραχη άνοδος και πτώση του εμβληματικού γάλλου αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη: το ανελέητο ταξίδι του στην εξουσία και οι οραματικές στρατιωτικές και πολιτικές τακτικές του υπό το πρίσμα της εμμονικής και εκρηκτικής σχέσης του με τη μόνη αληθινή του αγάπη, την Ιωσηφίνα.

Σκηνοθεσία:

Ridley Scott

Κύριοι Ρόλοι:

Joaquin Phoenix … Napoleon Bonaparte

Vanessa Kirby … Josephine de Beauharnais

Tahar Rahim … Paul Barras

Ben Miles … Armand-Augustin-Louis de Caulaincourt

Ludivine Sagnier … Theresa Cabarrus

Matthew Needham … Lucien Bonaparte

Youssef Kerkour … Louis-Nicolas Davout

Rupert Everett … Arthur Wellesley

Mark Bonnar … Jean-Andoche Junot

Catherine Walker … Marie-Antoinette

Ian McNeice … βασιλιάς Louis XVIII

Phil Cornwell … Charles-Henri Sanson

Paul Rhys … Charles Maurice de Talleyrand-Perigord

Edouard Philipponnat … τσάρος Alexander

John Hollingworth … Michel Ney

Anna Mawn … Marie-Louise

Scott Handy … Louis-Alexandre Berthier

Erin Ainsworth … Hortense de Beauharnais

 

 

 

DESPERATION ROAD

K15?


ΑστυνομικήΔράσης,

Μετά από την επταετή του φυλάκιση για φόνο, ο Ράσελ πιστεύει ότι έχει εξοφλήσει το χρέος του απέναντι στην κοινωνία, αλλά τα αδέλφια του νεαρού άντρα που δολοφονήθηκε δεν έχουν την ίδια άποψη. Περιμένουν τη στιγμή που θα αποφυλακιστεί, διψασμένοι για αίμα και εκδίκηση. Λίγο πιο κάτω, στον διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο προς τη Λουϊζιάνα, η Μέιμπεν και η μικρή της κόρη κάνουν οτοστόπ κάτω από τον ανελέητο ήλιο, με όλα τους τα υπάρχοντα σε μία σακούλα σκουπιδιών. Απεγνωσμένες και εξαντλημένες, ξοδεύουν το τελευταίο τους δολάριο σε ένα μοτέλ. Αλλά λίγο πριν το ξημέρωμα, η Μέιμπεν τρέχει στο σκοτάδι με ένα πιστόλι στο χέρι. Ο σερίφης είναι νεκρός, ξαπλωμένος στο έδαφος με τους προβολείς του περιπολικού του να τον λούζουν στο φως. Όταν ο Ράσελ καταφθάνει στο σημείο, τα μάτια του νόμου δεν μπορούν παρά να στραφούν σε εκείνον, ειδικά με το όπλο που έχει χώσει για προστασία κάτω από το κάθισμα του φορτηγού. Με τις μοίρες τους να έρχονται σε σύγκρουση, ο Ράσελ πρέπει να αποφασίσει αν θα σώσει τον εαυτό του ή τη Μέιμπεν και το παιδί της.

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!