Νέα σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δηλώσεις και σχόλια στελεχών του μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης για τον Δημήτρη Λιγνάδη, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
Αρχικά στη δήλωσή του ο κ. Γιάννης Οικονόμου αναφέρει πως «μόνο ένα κόμμα που έχει αποφασίσει να πορευτεί μέσα στο βούρκο και την αθλιότητα θα επιχειρούσε να μετατρέψει σε αντικείμενο χυδαίας κομματικής εκμετάλλευσης μια δικαστική απόφαση, για υπόθεση βιασμού».

Στη συνέχεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισημαίνει: «Αρχικά με ανακοίνωση της Τομεάρχη Πολιτισμού Σίας Αναγνωστοπούλου χαρακτήριζε την καταδίκη Λιγνάδη «νίκη του δικού μας ηθικού και αξιακού συστήματος», επιχειρώντας να καπηλευθεί πολιτικά μια δικαστική απόφαση για υπόθεση μάλιστα ποινικού και όχι πολιτικού ενδιαφέροντος. Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηλιόπουλος επιχείρησε να χρεώσει τη δικαστική απόφαση, για απόλυση του κ. Λιγνάδη με περιοριστικούς όρους, στον Πρωθυπουργό και την Υπουργό Πολιτισμού!»

Ο κ. Οικονόμου καταλήγει στη δήλωσή του ως εξής: «Πρόκειται για μια άθλια συκοφαντία, για τον ορισμό της τοξικότητας, που συνιστά δολοφονία χαρακτήρων και υπονόμευση των θεσμών. Αυτά είναι που συνιστούν τον «τραμπισμό αλά γκρέκα». Η στάση του αυτή είναι όνειδος για ελληνικό κοινοβουλευτικό κόμμα».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!