Από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Πρέβεζας, ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε η Α ́ Φάση των Πανελλήνιων Αγώνων ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας-Κύπρου, σχολικού έτους 2023-2024.

Οι πρωταθλήτριες και προκρινόμενες στη Β ́ Φάση σχολικές ομάδες να είναι οι ακόλουθες:

1. Καλαθοσφαίριση Μαθητών 1ο ΓΕ.Λ. Φιλιππιάδας
2. Καλαθοσφαίριση Μαθητριών 1ο ΓΕ.Λ. Πρέβεζας
3. Πετοσφαίριση Μαθητών 2ο ΓΕ.Λ. Πρέβεζας
4. Πετοσφαίριση Μαθητριών 1ο ΓΕ.Λ. Φιλιππιάδας
5. Ποδόσφαιρο Μαθητών 1ο ΓΕ.Λ. Φιλιππιάδας
6. Ποδόσφαιρο Μαθητριών 1ο ΕΠΑ.Λ. Πρέβεζας

Η Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Πρέβεζας, συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες καθώς και τους καθηγητές και καθηγήτριες των σχολείων που συμμετείχαν στους σχολικούς αγώνες της Α ́ Φάσης Ομαδικών Αθλημάτων και ευχαριστεί τους Διευθυντές των Κ.Υ. Θεσπρωτικού, Καναλακίου, Πάργας, Πρέβεζας και Φιλιππιάδας για την διάθεση Ιατρών, καθώς και τους Ιατρούς που κάλυψαν τους αγώνες.

Ευχαριστεί επίσης την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας για την ανταπόκρισή της το αίτημά για τη παρουσία αστυνομικών στους αγώνες, τους υπεύθυνους των αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων Ζηρού, Πάργας και Πρέβεζας για την παραχώρηση των γηπέδων και τέλος τους καθηγητές φυσικής αγωγής που διαιτήτευσαν τους αγώνες και τέλος τους εκπαιδευτικούς όλων των σχολείων που συνόδευσαν και παρακολούθησαν τους αγώνες με τους μαθητές τους, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην τήρηση της τάξης.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!