Ομολογία για την δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου φέρεται να έδωσε η αδελφή του θύματος απολογούμενη στην 15η Τακτική Ανακρίτρια, η οποία και θα κρίνει όσα είπε η 23χρονη κατηγορούμενη, καθώς φαίνεται ότι οι ισχυρισμοί της δεν συνάδουν με ευρήματα της υπόθεσης.

Η αδελφή, όπως η μητέρα, αλλά και η θεωρούμενη ως βασική κατηγορούμενη σπιτονοικοκυρά τους, κρίθηκαν αργά το απόγευμα προφυλακιστέες μετά τις απολογίες που έδωσαν για την φρικιαστική υπόθεση.

Ενώπιον της δικαστικής λειτουργού, η 23χρονη σήμερα αδελφή του θύματος, φέρεται να είπε πως ήταν αυτή που σκότωσε την Φαίη πριν δύο χρόνια. Φέρεται επίσης να απέδωσε το έγκλημα στο μίσος που έτρεφε εναντίον της Φαίης. Η κατηγορούμενη φέρεται παράλληλα να επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και ζήτησε την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης .

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες η ομολογία που έδωσε η 23χρονη, φαίνεται να είναι σε διάσταση με ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Οι άλλες δυο κατηγορούμενες, η 53χρονη μητέρα και η 56χρονη σπιτονοικοκυρά που φιλοξενούσε την οικογένεια σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκαν την ανθρωποκτονία. Η μητέρα της 23χρονης Φαίης δήλωσε εξαρτημένη από ναρκωτικές ουσίες αρνούμενη ότι έχει σχέση με το έγκλημα σε βάρος της κόρης της.

Στην απολογία της η 56χρονη κατηγορούμενη φέρεται να δήλωσε ότι αγαπούσε πολύ την Φαίη αρνούμενη ότι έκανε κάτι σε βάρος της .

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!