Με το έργο «Όνειρο σε σφάλμα» ολοκληρώνει τον κύκλο των παραστάσεών της η ομάδα Σφάλμα x Γκοντώ, παρουσιάζοντας το τελευταίο τετραήμερο στο Θέατρο Κύκλος (Αραβαντινού 14) στα Ιωάννινα.

Η παράσταση κινείται σε έναν υπερρεαλιστικό σκηνικό κόσμο, όπου άνθρωποι, σχέσεις, χρόνος και χώρος συστέλλονται και διαστέλλονται, δημιουργώντας μια συνθήκη «ύπνωσης» και ήπιας πτώσης σε έναν τόπο ονείρου. Έναν τόπο όπου οι μορφές και τα νοήματα διαχέονται και παραθλώνται, συνθέτοντας μια σκηνική εμπειρία βασισμένη στα υλικά που συγκροτούν τον άνθρωπο.

Τη σκηνοθεσία και δραματουργία υπογράφει ο Γιάννης Κοντός, ενώ η σκηνογραφία ανήκει στον Χρήστο Κόλλια και η ενδυματολογία στην Κίκα Ζαχαριάδου.
Ο σχεδιασμός φωτισμού είναι των Γιάννη Κοντού και Γιάννη Παπαγεωργίου, με χειρισμό κονσόλας από τον Γιάννη Παπαγεωργίου.
Την κατασκευή σκηνικών υπογράφει η ομάδα Σφάλμα x Γκοντώ, ενώ τη μουσική επιμέλεια έχει ο Γιάννης Κοντός.
Η φωτογραφία είναι του Φώτη Σάρρα, το teaser του Γιώργου Αγγέλη και η αφίσα της Νάντιας Ζντράβκοσκι.

Στην παράσταση συμμετέχουν, με αλφαβητική σειρά, οι: Χρήστος Κατσιούλης, Κωνσταντίνα Λάζου, Όλια Λέγγα, Πηνελόπη Μητσογιάννη, Χρήστος Ντάκος, Μυρτώ Τόλη, Παύλος Τούμπας.

Πρόγραμμα παραστάσεων

  • Πέμπτη 15 Ιανουαρίου – 21:15

  • Παρασκευή 16 Ιανουαρίου – 21:15

  • Σάββατο 17 Ιανουαρίου – 21:15

  • Κυριακή 18 Ιανουαρίου – 21:15

Τιμές εισιτηρίων: 8€ κανονικό, 6€ μειωμένο
Τηλέφωνο κρατήσεων: 697 592 1271