Ορκίστηκε βουλευτής η Μυρτώ Κοροβέση – Αναμένεται να αποχωρήσει από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για να πάει στους “Δημοκράτες”

Η Μυρτώ Κοροβέση ορκίστηκε βουλευτής Ανατολικής Αττικής μετά την παραίτηση Καραμέρου και αναμένεται να ανεξαρτητοποιηθεί από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ορκίστηκε βουλευτής η Μυρτώ Κοροβέση – Αναμένεται να αποχωρήσει από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για να πάει στους

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του epirusgate.gr στην Google

Με θρησκευτικό όρκο ορκίσθηκε βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ η Μυρτώ Κοροβέση μετά την παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα του Γιώργου Καραμέρου.

Η βουλευτής Μυρτώ Κοροβέση κατέλαβε την έδρα ως δεύτερη επιλαχούσα του ψηφοδελτίου της Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ των εκλογών του Ιουνίου του 2023 καθώς ο πρώτος επιλαχών Χρήστος Σπίρτζης με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη αρνήθηκε το βουλευτικό αξίωμα.

Η κ. Κοροβέση, πάντως, αναμένεται να αποστείλει κι αυτή επιστολή ανεξαρτητοποίησης από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ καθώς έχει αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ και είναι αντιπρόεδρος στο κόμμα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ» του Στέφανου Κασσελάκη.

Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στη Google