Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ιωαννίνων, σε ένα ανυπόγραφο ηλεκτρονικό μήνυμα, ειδική συνεργάτιδα του δημάρχου Ζίτσας, απειλεί να ελέγξει «την σκοπιμότητα των ενεργειών» των εργαζόμενων που διαμαρτύρονται για την αποκομιδή απορριμμάτων από κάδους που βρίσκονται σε ιδιωτικούς χώρους αν δεν την ενημερώσουν που βρίσκονται οι κάδοι, αλλιώς τους καλεί να αποσύρουν το έγγραφο τους!

Ειδικότερα σε ανακοίνωση του, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων, σημειώνει:

Με ένα ανυπόγραφο ηλεκτρονικό μήνυμα, η ειδική συνεργάτιδα του δημάρχου Ζίτσας, απειλεί να ελέγξει «την σκοπιμότητα των ενεργειών» των εργαζόμενων που διαμαρτύρονται για την αποκομιδή απορριμμάτων από κάδους που βρίσκονται σε ιδιωτικούς χώρους αν δεν την ενημερώσουν που βρίσκονται οι κάδοι, αλλιώς τους καλεί να αποσύρουν το έγγραφο τους!!!!

Η δημοτική αρχή Ζίτσας συνεχίζει το αφήγημα «δεν ξέρω δεν είδα» σε ποιες επιχειρήσεις μπαίνουν τα απορριμματοφόρα και κάνουν αποκομιδή απορριμμάτων στο πλαίσιο των διευκολύνσεων προς τις βιομηχανίες που έχουν έδρα στο Δήμο.

Ο Δήμαρχος Ζίτσας οφείλει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τους κάθε είδους ειδικούς συνεργάτες/ «υπεύθυνους επικοινωνίας» /οικονομολόγους (!) που φυσικά δεν έχουν καμία αρμοδιότητα πειθαρχική ή διοικητική για να επικοινωνούν και ακόμα περισσότερο να απειλούν τους μόνιμους υπαλλήλους.

Η υπηρεσία που βγάζει το πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων γνωρίζει επακριβώς που βρίσκονται οι κάδοι και φυσικά η «υπεύθυνη επικοινωνίας» μπορεί να απευθυνθεί αρμοδίως σε περίπτωση που έχει απορίες.

Το Σωματείο μας θα προχωρήσει σε κάθε ενέργεια που απαιτείται για να προστατεύσει τα μέλη του από τέτοιου είδους «απειλές».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!