Πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες: Ξεχώρισαν μαθητές από την Πρέβεζα
Μαθητές και μαθήτριες από λύκεια της Πρέβεζας κατέγραψαν διακρίσεις και συμμετοχές στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Στίβου Ελλάδας – Κύπρου.
Με συμμετοχές και διακρίσεις μαθητών και μαθητριών από την Πρέβεζα ολοκληρώθηκε η Τελική Φάση των Πανελλήνιων Αγώνων Στίβου ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Ελλάδας – Κύπρου για το σχολικό έτος 2025-2026, που πραγματοποιήθηκε στις 5 και 6 Μαΐου στο Άργος Ορεστικό.
Ξεχώρισε η μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ Πρέβεζας Εβελίνα Λουκά, η οποία κατέκτησε την 3η θέση στα 5.000 μέτρα βάδην, ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών.
Η επίσης μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ Πρέβεζας και περσινή πρωταθλήτρια Χαρά Γέρου δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα στα 5.000 μέτρα βάδην λόγω ίωσης, ενώ η μαθήτρια Δρόσου Αλεξάνδρα εγκατέλειψε το έπταθλο εξαιτίας τραυματισμού.
Στη σφαιροβολία, ο μαθητής του 1ου ΓΕΛ Πρέβεζας Δημήτριος Φέτσης κατέλαβε την 9η θέση.
Η μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Πρέβεζας Αγγελική Παπαδοπούλου πήρε την 11η θέση στο άλμα εις ύψος.
Παράλληλα, η μαθήτρια του 1ου ΕΠΑΛ Πρέβεζας Φωτεινή Οικονόμου δεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στα 100 μέτρα με εμπόδια λόγω πτώσης.
Τους μαθητές και τις μαθήτριες συνόδευσαν στους αγώνες ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Δημήτριος Γεωργοπέτρης και η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Σπυριδούλα Μπάθα.
Η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας και τα μέλη της Ο.Ε.Σ.Α.Δ. συνεχάρησαν όλους τους συμμετέχοντες, τονίζοντας ότι οι ατυχίες και οι εγκαταλείψεις λόγω τραυματισμών ή προβλημάτων υγείας αποτελούν μέρος του αθλητισμού και δεν ακυρώνουν την προσπάθεια των παιδιών.
Παράλληλα, συνεχάρησαν και τους προπονητές για τη στήριξη και την καθοδήγηση των αθλητών, επισημαίνοντας ότι η παραμονή των παιδιών στον αθλητισμό αποτελεί τη σημαντικότερη επιτυχία.
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033