Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 ανακοίνωσα την παραίτησή μου από τη θέση του Γενικού Συντονιστή της Περιφερειακής παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» στη νέα πρόεδρο, καθώς και στα όργανα της παράταξης.
Ως εκ τούτου, θα ήθελα να δηλώσω τα εξής:
Υπηρέτησα την παράταξη για 4 και πλέον χρόνια με συνέπεια και υπευθυνότητα, έχοντας εκπληρώσει στο ακέραιο το ρόλο μου.
Μετά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και τα νέα δεδομένα που προέκυψαν εντός των «Οριζόντων Ηπείρου» είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως έκλεισε οριστικά ο κύκλος της προσφοράς μου στην παράταξη.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μου που ταυτίστηκαν με τις ΑΡΧΕΣ, τις ΑΞΙΕΣ και το ΟΡΑΜΑ που υπηρετήσαμε ως «Ορίζοντες Ηπείρου».
Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τα ΜΕΛΗ, τα ΣΤΕΛΕΧΗ και τους ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ για τον καθαρό και αγνό αγώνα που δώσαμε προσβλέποντας στην ΗΠΕΙΡΟ του ΑΥΡΙΟ και που από κοινού οραματιστήκαμε με πρωτεργάτη τον Σπύρο Ριζόπουλο.
Συνεπής στις αρχές μου κλείνω έναν κύκλο, δηλώνοντας πως η δραστηριοποίησή  μου με τα κοινά και συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά την Περιφέρεια Ηπείρου, δεν σταματάει εδώ. Σκοπός μου είναι να είμαι δίπλα στους συμπολίτες μου , παρακολουθώντας τα προβλήματα της καθημερινότητας καθώς και στα μεγάλα και σημαντικά θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια του τόπου μας.
Αυτό αποτελεί δέσμευση για όσα πρεσβεύω και υπηρετώ, οι δε αποφάσεις μου θα ληφθούν σε συνάρτηση με τα τεκταινόμενα στην Περιφέρειά μας.
Τα πρόσωπα, τα γεγονότα και όχι μόνο… θα καθορίσουν τον χρόνο και τον τρόπο κάθε μελλοντικής μου ΕΠΙΛΟΓΗΣ.
«Ο καιρός γαρ εγγύς».
Ταπεινά ευχαριστώ!
Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους!

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!