“Ελαιοτουρισμός μια υποσχόμενη μορφή εναλλακτικού τουρισμού στην Πρέβεζα” είναι το θέμα εκδήλωσης που διοργανώνει το Επιμελητήριο Πρέβεζας με επίσημη προσκεκλημένη την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα, στο Margarona Royal Hotel.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη φυσική παρουσία περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, τηρουμένων όλων των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, όπως προβλέπουν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας έναντι του κωρονοιού.
Για αυτό τον λόγο το Επιμελητήριο μας καλεί να προσέλθουμε στην εκδήλωση με ατομική μάσκα προστασίας και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.
Για να δηλώσετε την συμμετοχή σας μέχρι την Παρασκευή 17/12/2021 ή για οποιοδήποτε άλλο θέμα μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Πρέβεζας (αρμόδιο πρόσωπο: κα Έλενα Ράπτη, τηλ. 2682029414 εσωτ. 4, e-mail: elenarapti@prevezachamber.gr
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Συντονίστριες της Εκδήλωσης:
κα Αλεξάνδρα Αγγέλη, Δημοσιογράφος
κα Έλενα Ράπτη, Υπεύθυνη Επιμελητηρίου Πρέβεζας.
Ώρες 6μμ.-9μ.μ
•Έναρξη Εκδήλωσης/Υποδοχή Προσκεκλημένων
•Καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννη Μπούρη.
•Χαιρετισμοί Επισήμων
•Παρουσίαση του έργου AUTHENTIC-OLIVE-NET
-1ος κύκλος: Συζήτηση για τις προοπτικές ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην στην περιοχή σε σύνδεση με τον πρωτογενή τομέα.
•Σοφία Ζαχαράκη, Υφυπουργός Τουρισμού
•Στράτος Ιωάννου, Αντιπεριφερειάρχης & Θεματικός Τουρισμού
Π.Ε. Πρέβεζας
•Φωκίων Ζαίμης, Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας
•Ευθυμίου Δημήτριος, Γενικός Γραμματέας ΣΕΤΚΕ & Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.
-2ος κύκλος: Παρεμβάσεις σχετικά με την σύνδεση του τοπικού τουριστικού προϊόντος με την τοπική γαστρονομία και το ελαιόλαδο.
•Ευθύμιος Παππάς, Πρόεδρος Ξενοδοχειακής Ένωσης Πάργας- Διδάκτωρ ΑΠΘ
•Πολύκαρπος Χαλκίδης, Πρόεδρος Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Πρέβεζας
•Ευάγγελος Τσοβίλης, Πρόεδρος Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων Πάργας
•Δημήτριος Ντούσιας, Πρόεδρος Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Δημοτικής Ενότητας Πρέβεζας
-3ος κύκλος: Σύνδεση της Ελαιοκαλλιέργειας με τον τοπικό πολιτισμό και τουρισμό.
•Ιωσήφ Ζιώγας, Συγγραφέας Φιλόλογος
•Ηλίας Λιάκρης, PARAGAEA Old Olive Oil Factory & Gastronomic Center
•Κατερίνα Σωτηροπούλου, Πρόεδρος Κέντρου Καινοτομίας & Πολιτισμού “Innopolis” Ελαιογνωσία ποικιλιών εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου από την Πρέβεζα
•Παναγιώτης Κάτσαρης, Υπεύθυνος του Εργαστηρίου Πιστοποίησης της Ποιότητας Ελαιολάδου στην Καλαμάτα, ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ
•Τάκης Δημητρακόπουλος, Μέλος της διαπιστευμένης από το ΕΣΥΔ και αναγνωρισμένης από το I.O.C. Ομάδας Οργανοληπτικής Αξιολόγησης Ελαιολάδου του ΣΕΒΙΤΕΛ
-Προβολή Βίντεο προώθησης της αυθεντικότητας των τοπικών ποικιλιών ελιολάδου της Κοινής Διασυνοριακής Περιοχής ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ.
-Γαστρονομική επίδειξη τοπικών εδεσμάτων και συνταγών με βάση τα τοπικά ελαιόλαδα και αγροδιατροφικά προϊόντα
-Μαγειρεύουμε χωρίς φωτιά – Πρεβεζιάνικη Σαλάτα
•Αναστάσιος Τόλης, Honorary President Director of Chef’s club Epirus offices Executive chef
-Δείπνο Ελαιογαστρονομίας
-Μουσική Εκδήλωση
•Ιόνιος Μουσική Σχολή Πρέβεζας

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!