Συνέντευξη με την Ρίτσα Τόλου είχε ο Άγγελος Μπάρκας στο κανάλι της Ομάδας Ποδοσφαίρου Γυναικών Π.Α.Σ. Γιάννινα, την Τετάρτη 31-01-2024.

Η 24χρονη αμυντικός, με καταγωγή από το Μουζάκι Καρδίτσας, είναι μεταγραφή χειμώνα για τον Π.Α.Σ. που ολοκληρώθηκε τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου. Η Ρίτσα Τόλου αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στο ποδόσφαιρο και στην αγάπη που τρέφει γι’ αυτό. Μίλησε για τις σπουδές της στη Βρεφονηπιοκομία που την έφεραν στα Ιωάννινα και στις προηγούμενες ομάδες της. Περιέγραψε τις πρώτες εντυπώσεις από το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Π.Α.Σ. και τον προπονητή κ. Γιάννη Τριάντο.

Τέλος, ευχήθηκε την άνοδο στην ομάδα και δήλωσε πρόθυμη να βοηθήσει σε αυτή.

Παρουσιάστηκαν επίσης, τα νέα δελτία της ομάδας, απευθείας από τη βάση δεδομένων της ΕΠΟ, της Δήμητρας Νούσια, της Ιωάννας Ντάρα, Κατερίνας και Αντωνίας Μπαναβά. Στη συνέχεια ανακοινώθηκε η δομή και το πρόγραμμα του νεοσύστατου πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ15 Κοριτσιών μικτών Ε.Π.Σ. Στο περιθώριο της εκπομπής, παίχτηκαν βίντεο από τις αναμετρήσεις των τμηματων υποδομής Κοριτσιών Κ12 και Κ10 του Π.Α.Σ. Γιάννινα για το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Ηπείρου.

Τέλος, όπως κάθε φορά, παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της Α’ Εθνικής Γυναικών και του 2ου Ομίλου της Β’ Εθνικής. Έγινε δε, ειδική μνεία, στην αποχώρηση της ομάδας της Βέροιας Ladies από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής!

Η συνέντευξη της Ρίτσας Τόλου, από το 7ο λεπτό και μετά:

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!