Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε στους φίλους της αγαπημένης μας ομάδας PAS GIANNINA FC την έναρξη της συνεργασίας μας με τον διεθνούς φήμης Γαλλικό οίκο αθλητικής ένδυσης, Le Coq Sportif.

Το Hallofbrands.gr, αποκλειστικός προμηθευτής ρουχισμού και αθλητικών ειδών του PAS GIANNINA FC, φέρνει στην Ελλάδα το εμβληματικό brand που έλειπε από την χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια.

Η πρώτη γνωριμία του PAS GIANNINA FC με την Le Coq Sportif έγινε σχεδόν πριν 4 δεκαετίες, καθώς την σεζόν 1984-1985 την ομάδα μας έντυσε ο Γαλλικός Οίκος.

Το όραμα και η έμπνευσή μας ήταν η αναβίωση του θρυλικού παρελθόντος μέσω της σύγχρονης αισθητικής και της γαλλικής φινέτσας, στοιχεία με τα οποία η Le Coq Sportif υπογράφει το σύνολο του αθλητικού εξοπλισμού της.

Με πάνω από 130 χρόνια εμπειρίας, η Le Coq Sportif διατηρεί τόσο τις απλές και λιτές γραμμές της όσο και την διαχρονική της ποιότητα. Αυτή εξάλλου είναι και η κληρονομιά της.

Με την στενή συνεργασία του Hallofbrands.gr & της Le Coq Sportif, καταφέραμε και πετύχαμε ένα αποτέλεσμα για το οποίο είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι αλλά και σίγουροι ότι θα ενθουσιάσει όλους τους οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας

Εκ μέρους της Σιόντης Ν. ΑΕ Σιόντης Νικόλαος

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!