Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Καμπανιακό ολοκλήρωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play out. Ο αγώνας θα διεξαχθείν σήμερα, Σάββατο στις 15:00 στο γήπεδο του Καμπανιακού στη Χαλάστρα και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το MEGAnews.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με προπόνηση που περιλάμβανε ανάλυση βίντεο και ασκήσεις στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας κ. Γκούμας ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Καμπανιακό.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Σίνα, Βράκα, Τουρκοχωρίτη, Δούμα, Τσίρη, Καφένζη, Αθανασίου, Viramäki, Κρυπαράκο, Ναούμη, Bullari, Παναγιωτακόπουλο, Κοντινίκο, Havales, Tutonda, Πρεκάτε, Selimaj, Συμεωνίδη, Παπαδόπουλο, Κιτσάκι, Kasemi και Κριμιτζά.

Εκτός είναι οι τραυματίες Φιόγκμπε και Πατρινός, και για αγωνιστικούς λόγους ο τρίτος τερματοφύλακας Μιχάλης Λαδιάς και ο στρατευμένος Καπέρδας.