ΠΑΣΟΚ: «Η κυβέρνηση απολύτως εκτεθειμένη στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – συνεχίστηκε η γαλάζια φάμπρικα»
Με αφορμή στοιχεία που παρουσιάστηκαν σε δημοσιογραφική έρευνα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής εξέδωσε ανακοίνωση μέσω του Γραφείου Τύπου, με την οποία εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση.
Όπως επισημαίνει, «μετά το περίφημο “συμφωνώ” του κ. Βορίδη στην εκτόξευση των στρεμμάτων του Εθνικού Αποθέματος το 2019, υπήρξε και δεύτερη έγκριση το 2020», γεγονός που σύμφωνα με το κόμμα «δείχνει ότι δεν έγινε καμία προσπάθεια εξυγίανσης, αλλά αντιθέτως συνεχιζόταν η “γαλάζια” φάμπρικα διασπάθισης κοινοτικών πόρων, όπως περιγράφεται στη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας».
Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει ακόμη ότι «η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός είναι απολύτως εκτεθειμένοι με τις καθημερινές αποκαλύψεις και τις εξελίξεις στην εξεταστική επιτροπή» και προσθέτει με νόημα: «Ίσως γι’ αυτό έχει αρχίσει ο υπόγειος πόλεμος και τα αλληλοκαρφώματα».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033