Με αρκετό κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων του κόμματος, το ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησε εκδήλωση το πρωί της Κυριακής στο πλαίσιο του προσυνεδριακού του διαλόγου.

Στην εξ αναβολής εκδήλωση λόγω των προ ημερών τραγικών γεγονότων σε Τρίκαλα και Ρουμανία, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα με κεντρικό πρόσωπο όχι τον ευρωβουλευτή Γιάννη Μανιάτη αλλά τον βουλευτή Αθήνας και πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της ΝΕ Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Γαρδίκος, θέτοντας τα διακυβεύματα και τις προκλήσεις του επόμενου διαστήματος για το κόμμα του, ενώ ο κεντρικός ομιλήτης στάθηκε στα γεγονότα των ημερών, τις ανεπάρκειες και τα λάθη της κυβέρνησης, ενώ μίλησε για τη συνταγματική αναθεώρηση που προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας σαφές πως δύσκολα το ΠΑΣΟΚ θα συναινέσει στην προτεινόμενη διαδικασία.