ΠΑΣΟΚ κατά Θεοχάρη για τα «κόμματα των κακομοίρηδων»: Προσβάλλουν και διαιρούν την κοινωνία
Έντονη ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ σε δηλώσεις του Χάρη Θεοχάρη για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, με τη Χαριλάου Τρικούπη να κατηγορεί κυβερνητικά στελέχη ότι «προσβάλλουν και διαιρούν συνειδητά την ελληνική κοινωνία».
Σφοδρή αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής προκάλεσαν δηλώσεις του υφυπουργού Εξωτερικών Χάρη Θεοχάρη στο ACTION 24, με τη Χαριλάου Τρικούπη να τον κατηγορεί ότι χαρακτήρισε τα κόμματα πλην της Νέας Δημοκρατίας «κόμματα των κακομοίρηδων».
Σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για νέο «κρεσέντο αλαζονείας» από κυβερνητικό στέλεχος και συνέδεσε τη συγκεκριμένη αναφορά με τους πολίτες που επιλέγουν στην κάλπη διαφορετικό κόμμα από τη Νέα Δημοκρατία.
«Για το κυβερνητικό στέλεχος είναι “κακομοίρηδες” οι Έλληνες πολίτες που κάνουν άλλη πολιτική επιλογή στην κάλπη», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του κόμματος.
Η Χαριλάου Τρικούπη σχολίασε ακόμη ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών ασκεί τα καθήκοντά του και στο όνομα των πολιτών που δεν ψηφίζουν τη Νέα Δημοκρατία, καταλήγοντας ότι κυβερνητικά στελέχη «προσβάλλουν και διαιρούν συνειδητά την ελληνική κοινωνία».
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033