Στον Άδωνι Γεωργιάδη, που δήλωσε πως αν αποκάλυπτε την αλήθεια ο υπουργός «δεν θα έμπαινε άνθρωπος στο τρένο», στρέφει τα πυρά του το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.

«Με τον πλέον κυνικό τρόπο ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδ. Γεωργιάδης, μας αποκάλυψε ότι εν γνώσει του ο κ. Καραμανλής έλεγε ψέματα στη Βουλή και τους πολίτες για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων οκτώ μέρες πριν το τραγικό δυστύχημα», τονίζει το ΠΑΣΟΚ.

Και συνεχίζει: «Με άλλα λόγια, διαβεβαίωνε ψευδώς τους Έλληνες πολίτες πως είναι ασφαλές να ταξιδεύουν με το τρένο ενώ ήξερε τις εγκληματικές καθυστερήσεις της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στην εγκατάσταση συστημάτων τηλεδιοίκησης και την υποστελέχωση των σταθμών του ΟΣΕ».

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κάνει λόγο για έναν υπουργό που ανέφερε ότι αν αποκάλυπτε την αλήθεια ο κ. Καραμανλής, «δεν θα έμπαινε άνθρωπος στο τρένο». «Αυτή η παραδοχή μετά από 57 συνανθρώπους μας που μπήκαν στο τρένο και έχασαν τη ζωή τους, αγγίζει τα όρια της ύβρεως», τονίζει.

Και καταλήγει: Αλήθεια ο «ανεύθυνος άρχων» Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταλογίσει κάποια ευθύνη στον κ. Γεωργιάδη για τη δήλωση του αυτή;

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!