Στις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε εκτενώς η Άννα Διαμαντοπούλου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει και η ίδια υποψηφιότητα.

Ειδικότερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ η πρώην υπουργός υποστήριξε πως «η διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ είναι η πιο κρίσιμη από την κρίση και μετά, γιατί όλο το πολιτικό σύστημα ρευστοποιείται. Δηλαδή, η ΝΔ μετά από έναν πενταετή κύκλο, που δείχνει ότι κλείνει και σε πολλές πλευρές και δεν υπάρχει το αφήγημα που σε μεγάλο βαθμό έχει επικοινωνιακά χαρακτηριστικά».

Στη συνέχεια, είπε πως «από τότε που το ΠΑΣΟΚ ήταν στο 44% και στους 3,5 εκατομμύρια ψηφοφόρους, τώρα έφτασε σε κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες» και υπογράμμισε την ανάγκη για «ένα ισχυρό και δυνατό (κόμμα), που θα έχει μια κούρσα στις επόμενες εκλογές», καθώς όπως ανέφερε αν δεν γίνει αυτό «κινδυνεύει να ιταλοποιηθεί το πολιτικό σύστημα».

Όπως ανέφερε η κ. Διαμαντοπούλου «η εσωκομματική εκλογή προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον τουλάχιστον στον κόσμο των media».Η κ. Διαμαντοπούλου τόνισε πως πρέπει «να αντιληφθούμε ότι η συντηρητική κυριαρχία δεν εγκλωβίζεται σε ένα πρόσωπο…Το αφήγημα αυτό πρέπει να έχει συμμάχους, που δεν είναι μόνο τα κομματικά στελέχη». Όπως δήλωσε, χρειαζόμαστε να μιλήσουμε, κατανοήσουμε και απαντήσουμε στα προβλήματα μιας πολύ μεγάλης μικρομεσαίας τάξης.

Διαμαντοπούλου: «Δεν θα είμαι απούσα σε αυτή την ιστορία»

Μάλιστα, όπως τόνισε, ήταν σωστό που μπήκαν γρήγορα οι εσωκομματικές εκλογές (του ΠΑΣΟΚ) και ισχυρίστηκε πως «υπάρχει χρόνος να αντιστραφεί το πολιτικό σκηνικό».

Μιλώντας για το πρόσωπο που πρέπει να ηγηθεί, έκανε λόγο για «κάποιον που πρέπει να μπει μπροστά και να εμπνεύσει τον κόσμο, να δώσει τα εχέγγυα τι έχει κάνει και τι θα κάνει».

Αναφερόμενη στην ίδια, χαρακτήρισε ευεργετικό το διάστημα που ήταν εκτός των κομματικών πραγμάτων, σχολιάζοντας πως «όταν είσαι συνέχεια σε ένα κόμμα, ιδρυματοποιείσαι».

Στην ερώτηση αν είναι ώρα να επιστρέψει, η κ. Διαμαντοπούλου απάντησε: «με αφορά σε κάθε περίπτωση, οτιδήποτε και να γίνει δεν θα είμαι απούσα σε αυτή την ιστορία».

 

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!