Η χώρα χρειάζεται μία “παράταξη ελπίδας”, γιατί το “δίδυμο Ν.Δ – ΣΥΡΙΖΑ”, δεν μπορεί να την βγάλει από το τέλμα ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος για την προεδρεία του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης. Ο υποψήφιος πρόεδρος βρέθηκε στην Πρέβεζα το απόγευμα του Σαββάτου και σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους ανέφερε πως η υποψηφιότητά του θέλει να εκφράσει τη νέα γενιά αλλά και όλους αυτούς τους ανθρώπους ,οι οποίοι έχουν ανάγκη να δουν την πολιτική με ένα διαφορετικό βλέμμα, με μια νέα σχέση εμπιστοσύνης.
Τον κ. Χρηστίδη καλωσόρισε ο επικεφαλής της δημοτικής παράτασης “Δημοτική Ανατροπή” Βαγγέλης Ροπόκης και στην ομιλία του που ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά επισήμανε τη σπουδαία παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ, η οποία όπως είπε αποτελεί το ασφαλέστερο εφόδιο για την επόμενη ημέρα . Ο Παύλος Χρηστίδης έκανε λόγο για ψευδεπίγραφα διλήμματα τα προηγούμενα χρόνια, άσκησε κριτική Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τόνισε την αναγκαιότητα, για μια παράταξη ελπίδας.
“Σήμερα, είναι απολύτως ξεκάθαρο, πως η Ν.Δ δεν μπορεί να εκφράσει τα αιτήματα της μεσαίας τάξης, των μικρομεσαίων, τα αιτήματα της νέας γενιάς δεν μπορεί να προστατέψει με επαρκή τρόπο το κοινωνικό κράτος” είπε , δήλωσε πως δεν βλέπει κανέναν από τους συνυποψηφίους του ως “αντίπαλο” και τόνισε “πως η ανάγκη των πολιτών για κάτι νέο και διαφορετικό θα φέρει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο στην κάλπη στις εκλογές του Δεκεμβρίου και θα οδηγήσει στις επόμενες εθνικές εκλογές τη δικιά μας παράταξη να ανατρέπει τα δεδομένα”.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!