Πεδινή: Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου έστειλαν μήνυμα ευαισθησίας για τα αδέσποτα ζώα
Το Νηπιαγωγείο Πεδινής επισκέφθηκαν η Πρόεδρος της Κοινότητας και ο Αντιδήμαρχος Πέτρος Παλάσχας, με αφορμή δράση των παιδιών για τα αδέσποτα ζώα.
Μια ξεχωριστή επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Νηπιαγωγείο Πεδινής, στο πλαίσιο της δράσης «Ενεργός Πολίτης», με επίκεντρο την ευαισθητοποίηση των παιδιών για τα αδέσποτα ζώα.
Το Νηπιαγωγείο επισκέφθηκαν η Πρόεδρος της Κοινότητας Πεδινής και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Έργων, Πρασίνου και Αδέσποτων Ζώων, Πέτρος Παλάσχας, έπειτα από πρόσκληση των νηπιαγωγών και των μικρών μαθητών.
Η επιστολή και η εργασία των παιδιών
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, τα παιδιά παρέδωσαν επιστολή και ομαδική εργασία για τα αδέσποτα ζώα.
Τα αιτήματά τους έχουν ήδη μεταφερθεί στον Δήμαρχο, ο οποίος, σύμφωνα με την ενημέρωση της Κοινότητας, χαιρέτισε τη συγκινητική πρωτοβουλία.
Συζήτηση για τη φροντίδα των ζώων
Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε συζήτηση με τους μαθητές για τις ενέργειες του Δήμου και όσα προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.
Παράλληλα, συζητήθηκαν ο θεσμός της υιοθεσίας, η σωστή φροντίδα και διατροφή των ζώων, καθώς και οι τρόποι με τους οποίους μπορούν οι πολίτες να βοηθούν στην καθημερινότητα.
Μήνυμα ευαισθησίας από τους μαθητές
Η πρωτοβουλία των παιδιών ανέδειξε την ευαισθησία και την ωριμότητά τους απέναντι στο ζήτημα των αδέσποτων ζώων.
Η Κοινότητα Πεδινής ευχαρίστησε τις εκπαιδευτικούς και τους μικρούς μαθητές για τη φιλοξενία και τα δώρα τους, ευχόμενη καλό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι.
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033