“Με απόλυτη αίσθηση της ευθύνης και με γνώμονα την προσφορά στην τοπική κοινωνία, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Ηπείρου Ιωάννης Στέφος να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Παράταξης “ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ” και να διεκδικήσω τη θέση Περιφερειακής Συμβούλου.
Ορμώμενη από τη μεγάλη αγάπη μου για τα Ιωάννινα και εν γένει για την Ήπειρο αποφάσισα να συνεισφέρω σε περιφερειακό επίπεδο και να συμβάλω στη βελτίωση της περιοχής. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε με την ενεργό συμμετοχή μου σε πολιτιστικούς συλλόγους και συνεχίζεται με την δράση μου σε αιρετές θέσεις στον Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΠΓΝΙ, στο ΣΥΝΔΕ 6ης ΥΠΕ και στην ΑΔΕΔΥ.
Η 35ης επαγγελματική μου πορεία και η συνδικαλιστική δράση μου έχουν επιτρέψει να εντοπίσω σειρά προβλημάτων στην περιοχή της Ηπείρου. Με τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες πορεύτηκα προσωπικά, επαγγελματικά και συνδικαλιστικά καθώς και με τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλω ουσιαστικά στην επίλυσή τους και να συνεισφέρω με όλες τις δυνάμεις σε αυτό το εγχείρημα με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μου με βάση τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες πορεύτηκα στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωη.”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!