Πέθανε η ηθοποιός Πόπη Χριστοδούλου: Ήταν η Ρίτσα και η Μάρθα από το «Πάρα Πέντε»

Πέθανε η ηθοποιός Πόπη Χριστοδούλου: Ήταν η Ρίτσα και η Μάρθα από το «Πάρα Πέντε»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του epirusgate.gr στην Google

Βαρύ πένθος επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς έγινε γνωστός ο πρόωρος θάνατος της αγαπημένης ηθοποιού Πόπης Χριστοδούλου, η οποία είχε ξεχωρίσει για το ταλέντο, το ήθος και την ιδιαίτερη παρουσία της τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση.

Το ευρύ κοινό τη γνώρισε και τη λάτρεψε μέσα από τους χαρακτηριστικούς ρόλους της Ρίτσας και της Μάρθας – των δύο οικιακών βοηθών της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου – στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Στο Πάρα Πέντε». Με μοναδικό χιούμορ, εκφραστικότητα και αμεσότητα, η Πόπη Χριστοδούλου έγινε μέρος των τηλεοπτικών μας αναμνήσεων και άφησε το δικό της στίγμα.

Ωστόσο, η πορεία της ήταν λαμπρή κυρίως στο θεατρικό σανίδι, όπου υπηρέτησε την τέχνη με συνέπεια, ευαισθησία και πάθος. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στους συναδέλφους της και είχε αφήσει πίσω της πολλές δυνατές συνεργασίες, φιλίες και αναμνήσεις.

Πηγή: newsit.gr

Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στη Google