Ο υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας αναφέρθηκε εκτενώς στα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους και εξήγησε τη διαφορά της εκκλησίας από το εμπορικό κατάστημα.
Μήνυμα ότι δεν θα μπουν ποτέ ξανά στο ίδιο τσουβάλι εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι έστειλε ο υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ενώ απάντησε στο γιατί οι εκκλησίες εξαιρέθηκαν από την υποχρέωση του rapid test.
Όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, το να πάει κάποιος στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσει τρόφιμα ή στην εκκλησία για να τελέσει αυτό που σχετίζεται με την πίστη του, είναι αναγκαίο και δεν είναι το ίδιο με την πρόσβαση σε ένα κατάστημα για να αγοράσει ρούχα.
Σημείωσε ότι τα νέα μέτρα ανακοινώθηκαν για την αναχαίτιση της πανδημίας του κορονοϊού είναι μέτρα που προστατεύουν κυρίως τους ανεμβολίαστους.
Τόνισε ότι αυτά αφορούν τους ανεμβολίαστους γιατί σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να «κρατήσουμε πίσω» αυτούς που έκαναν το αυτονόητο και εμβολιάστηκαν.
Υπογράμμισε ότι η μεγάλη διαφορά με έναν χρόνο πριν είναι το εμβόλιο και κάλεσε όλους τους εμβολιασμένους εφόσον έχουν περάσει 6 μήνες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους να κάνουν και την τρίτη δόση του εμβολίου για μεγαλύτερη θωράκιση και προστασία.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!