Ευθεία επίθεση στους εργαζομένους και την ΑΔΕΔΥ σε συνδυασμό με αποθέωση του Κυριάκου Μητσοτάκη επεφύλαξε η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή.

Κουνώντας το δάκτυλο στην ΑΔΕΔΥ η γαλάζια βουλευτής έφτασε στο σημείο να επιτεθεί με απίστευτους χαρακτηρισμούς αναφέροντας επί λέξει: «Η ΑΔΕΔΥ θα πρέπει να ντρέπεται να κατεβαίνει στις διαδηλώσεις» και το τερμάτισε αναφέροντας χαρακτηριστικά: «να πάρει ένα πανό και να πει ντροπή μας που εκπροσωπούμε ένα μεγάλο κομμάτι τέτοιων συνδικαλιστών και εργαζομένων».

Η βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για εγκληματική συμπεριφορά εργαζομένων αναφέροντας «μην ξανακούσω ότι δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι».

Στη συνέχεια αποθέωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποστηρίζοντας ότι έχει αναλάβει προσωπικά το βάρος της ευθύνης που βαραίνει την κυβέρνησή του, πράγμα που δεν έχει κάνει ο Αλέξης Τσίπρας και στη συνέχεια θεωρώντας ότι οι πολίτες έχουν μνήμη χρυσόψαρου ανέφερε ως μεγάλες επιτυχίες τη διάλυση της ΔΕΗ, του ΟΤΕ και της Ολυμπιακής από τις κυβερνήσεις της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι «διέλυσε τα καπετανάτα».

Η Φωτεινή Πιπιλή ως μοναδικό πρόβλημα όσον αφορά την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον ΟΣΕ, «είδε» ότι «Δεν μπήκε σε βάθος και με τον ΟΣΕ. Έπρεπε να τον κλείσει και να τον ξανανοίξει την επομένη».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!