•   Η Protergia είναι ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου του Ομίλου MYTILINEOS, της μεγαλύτερης Ιδιωτικής Εταιρείας Ενέργειας στην Ελλάδα, που με ένα ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας 1422 MW από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Θερμικές Μονάδες καλύπτει άνω του 10% της εγχώριας ζήτησης Ηλεκτρικού Ρεύματος.
  •   Η Protergia είναι η εταιρεία, κομμάτι του Ομίλου MYTILINEOS, που πρόσφατα διέθεσε στην Πολιτική προστασία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία 4 ελικόπτερα ERICKSON BELL 214 BI, πλήρως στελεχωμένα με ιπτάμενο προσωπικό και προσωπικό υποστήριξης που αποτελείται από περισσότερους από 20 πιλότους, μηχανικούς και μεταφραστές. Τα ελικόπτερα αυτά, αφού εγκρίθηκαν σε επιχειρησιακό επίπεδο από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, παραδίδονται στο Ελληνικό Δημόσιο για να συμβάλλουν δυναμικά στην κατάσβεση των ενεργών πύρινων μετώπων στη χώρα. Το κόστος για την παραμονή των ανωτέρω, για 60 ημέρες, στην διάθεση της Ελληνικής Πολιτείας, ανέρχεται σε €3,3 εκατομμύρια! Tο ανέλαβε εξ ολοκλήρου η MYTILINEOS.
  •   Η Protergia είναι η εταιρεία, κομμάτι του Ομίλου MYTILINEOS, η οποία θεσπίζοντας ένα σύστημα Διαχείρισης Κοινωνικών Αιτημάτων το «ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ», κατά την περίοδο των τελευταίων 11 ετών (2010-2020), επένδυσε περισσότερα από €16 εκατομμύρια καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών θεμάτων, ανταποκρινόμενη στο ρόλο της ως αναπόσπαστο κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας και συμβάλλοντας ενεργά στην άμβλυνση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης.

    Αυτά είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της Μεγάλης Εταιρείας που ήρθε στην Πόλη μας. Στο www.mytilineos.gr βρίσκουμε όχι μόνον τα χαρακτηριστικά της, αλλά και τρόπους να μας ακούσουν τα στελέχη της είτε θέλουμε κοινωνική βοήθεια (φόρμα υποβολής «εμπράκτως») είτε θέλουμε δουλειά (πρόγραμμα «Μηχανικοί στην Πράξη» – «Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας») είτε θέλουμε να εκφράσουμε το ο,τιδήποτε…

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!